Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  The microbiota of high-moisture mozzarella cheese produced with different acidification methods
 
 
Titel: The microbiota of high-moisture mozzarella cheese produced with different acidification methods
Auteur: Guidone, Angela
Zotta, Teresa
Matera, Attilio
Ricciardi, Annamaria
De Filippis, Francesca
Ercolini, Danilo
Parente, Eugenio
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 216 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland