Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Use of phytic acid and hyper-salting to eliminate Escherichia coli O157:H7 from napa cabbage for kimchi production in a commercial plant
 
 
Titel: Use of phytic acid and hyper-salting to eliminate Escherichia coli O157:H7 from napa cabbage for kimchi production in a commercial plant
Auteur: Kim, Nam Hee
Jang, Seong Ho
Kim, Soon Han
Lee, Hee Jung
Kim, Younghoon
Ryu, Jee Hoon
Rhee, Min Suk
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 214 (2015) nr. C pagina's 24-30
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland