Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Impact of NaCl reduction in Danish semi-hard Samsoe cheeses on proliferation and autolysis of DL-starter cultures
 
 
Titel: Impact of NaCl reduction in Danish semi-hard Samsoe cheeses on proliferation and autolysis of DL-starter cultures
Auteur: Søndergaard, Lise
Ryssel, Mia
Svendsen, Carina
Høier, Erik
Andersen, Ulf
Hammershøj, Marianne
Møller, Jean R.
Arneborg, Nils
Jespersen, Lene
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 213 (2015) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland