Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Reducing alcohol levels in wines through rational and evolutionary engineering of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Reducing alcohol levels in wines through rational and evolutionary engineering of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Tilloy, Valentin
Cadière, Axelle
Ehsani, Maryam
Dequin, Sylvie
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 213 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland