Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Changes in fatty acid composition of various lipid components of Zygosaccharomyces rouxii as influenced by solutes, potassium sorbate and incubation temperature
 
 
Titel: Changes in fatty acid composition of various lipid components of Zygosaccharomyces rouxii as influenced by solutes, potassium sorbate and incubation temperature
Auteur: Golden, David A.
Beuchat, Larry R.
Lary Hitchcock, H.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 21 (1994) nr. 4 pagina's 11 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland