Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Brettanomyces yeasts — From spoilage organisms to valuable contributors to industrial fermentations
 
 
Titel: Brettanomyces yeasts — From spoilage organisms to valuable contributors to industrial fermentations
Auteur: Steensels, Jan
Daenen, Luk
Malcorps, Philippe
Derdelinckx, Guy
Verachtert, Hubert
Verstrepen, Kevin J.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 206 (2015) nr. C pagina's 15 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland