Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Identification of acetic acid bacteria in traditionally produced vinegar and mother of vinegar by using different molecular techniques
 
 
Titel: Identification of acetic acid bacteria in traditionally produced vinegar and mother of vinegar by using different molecular techniques
Auteur: Yetiman, Ahmet E.
Kesmen, Zülal
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 204 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland