Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the microbial diversity in yacon spontaneous fermentation at 20°C
 
 
Titel: Characterization of the microbial diversity in yacon spontaneous fermentation at 20°C
Auteur: Reina, L.D.
Pérez-Díaz, I.M.
Breidt, F.
Azcarate-Peril, M.A.
Medina, E.
Butz, N.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 203 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland