Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and sensory quality changes in blood pancakes and cooked ring sausage during storage
 
 
Titel: Microbiological and sensory quality changes in blood pancakes and cooked ring sausage during storage
Auteur: Korkeala, H.
Lindroth, S.
Suihko, M.
Kuhmonen, A.
Penttilä, P.-L.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 2 (1985) nr. 5 pagina's 14 p.
Jaar: 1985
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland