Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Turbidimetric measurement as a rapid method for the determination of the bacteriological quality of minced meat
 
 
Titel: Turbidimetric measurement as a rapid method for the determination of the bacteriological quality of minced meat
Auteur: Jørgensen, H.L.
Schulz, E.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 2 (1985) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1985
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland