Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and characterization of psychrotolerant endospore-forming Sporosarcina species associated with minced fish meat (surimi)
 
 
Titel: Isolation and characterization of psychrotolerant endospore-forming Sporosarcina species associated with minced fish meat (surimi)
Auteur: Tsuda, Kentaro
Nagano, Hideaki
Ando, Akinori
Shima, Jun
Ogawa, Jun
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 199 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland