Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Survival of Salmonella Typhimurium in poultry-based meat preparations during grilling, frying and baking
 
 
Titel: Survival of Salmonella Typhimurium in poultry-based meat preparations during grilling, frying and baking
Auteur: Roccato, Anna
Uyttendaele, Mieke
Cibin, Veronica
Barrucci, Federica
Cappa, Veronica
Zavagnin, Paola
Longo, Alessandra
Ricci, Antonia
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 197 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland