Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics and phylogeny of Bacillus cereus strains isolated from Maari, a traditional West African food condiment
 
 
Titel: Characteristics and phylogeny of Bacillus cereus strains isolated from Maari, a traditional West African food condiment
Auteur: Thorsen, Line
Kando, Christine Kere
Sawadogo, Hagrétou
Larsen, Nadja
Diawara, Bréhima
Ouédraogo, Georges Anicet
Hendriksen, Niels Bohse
Jespersen, Lene
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 196 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland