Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of the bacterial biodiversity in Pico cheese (an artisanal Azorean food)
 
 
Titel: Characterization of the bacterial biodiversity in Pico cheese (an artisanal Azorean food)
Auteur: Riquelme, Cristina
Câmara, Sandra
Enes Dapkevicius, Maria de Lurdes N.
Vinuesa, Pablo
da Silva, Célia Costa Gomes
Malcata, F. Xavier
Rego, Oldemiro A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 192 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland