Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Selection of functional lactic acid bacteria as starter cultures for the fermentation of Korean leek (Allium tuberosum Rottler ex Sprengel.)
 
 
Titel: Selection of functional lactic acid bacteria as starter cultures for the fermentation of Korean leek (Allium tuberosum Rottler ex Sprengel.)
Auteur: Yang, Jaesik
Ji, Yosep
Park, Hyunjoon
Lee, Jieun
Park, Soyoung
Yeo, Soyoung
Shin, Hyunkil
Holzapfel, Wilhelm H.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 191 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland