Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Methods for the separation of yeast cells from the surfaces of processed, frozen foods
 
 
Titel: Methods for the separation of yeast cells from the surfaces of processed, frozen foods
Auteur: Diriye, F.U.
Scorzetti, G.
Martini, A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 19 (1993) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland