Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Identification and characterisation of organisms associated with chocolate pralines and sugar syrups used for their production
 
 
Titel: Identification and characterisation of organisms associated with chocolate pralines and sugar syrups used for their production
Auteur: Marvig, Cecilie L.
Kristiansen, Rikke M.
Madsen, Mikkel G.
Nielsen, Dennis S.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 185 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland