Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Microbial community dynamics during fermentation of doenjang-meju, traditional Korean fermented soybean
 
 
Titel: Microbial community dynamics during fermentation of doenjang-meju, traditional Korean fermented soybean
Auteur: Jung, Ji Young
Lee, Se Hee
Jeon, Che Ok
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 185 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland