Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Performance Objectives for Salmonella in fresh pork meat intended to be eaten cooked: How to derive them and verify their achievement
 
 
Titel: Performance Objectives for Salmonella in fresh pork meat intended to be eaten cooked: How to derive them and verify their achievement
Auteur: Manfreda, Gerardo
Valero, Antonio
Rodríguez-Lázaro, David
Hernández, Marta
Pasquali, Frederique
De Cesare, Alessandra
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 184 (2014) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland