Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Diversity and functional characterization of Lactobacillus spp. isolated throughout the ripening of a hard cheese
 
 
Titel: Diversity and functional characterization of Lactobacillus spp. isolated throughout the ripening of a hard cheese
Auteur: Bautista-Gallego, J.
Alessandria, V.
Fontana, M.
Bisotti, S.
Taricco, S.
Dolci, P.
Cocolin, L.
Rantsiou, K.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 181 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland