Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Sugar uptake and involved enzymatic activities by yeasts and lactic acid bacteria: their relationship with breadmaking quality
 
 
Titel: Sugar uptake and involved enzymatic activities by yeasts and lactic acid bacteria: their relationship with breadmaking quality
Auteur: Antuña, B.
Martinez-Anaya, M.A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (1993) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland