Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Microflora and acidification properties of yogurt and yogurt-related products fermented with commercially available starter cultures
 
 
Titel: Microflora and acidification properties of yogurt and yogurt-related products fermented with commercially available starter cultures
Auteur: Kneifel, W.
Jaros, Doris
Erhard, F.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (1993) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland