Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
 
  In vivo application and dynamics of lactic acid bacteria for the four-season production of Vastedda-like cheese
 
 
Titel: In vivo application and dynamics of lactic acid bacteria for the four-season production of Vastedda-like cheese
Auteur: Gaglio, Raimondo
Scatassa, Maria Luisa
Cruciata, Margherita
Miraglia, Viviana
Corona, Onofrio
Di Gerlando, Rosalia
Portolano, Baldassare
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 177 (2014) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland