Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Food matrices and cell conditions influence survival of Lactobacillus rhamnosus GG under heat stresses and during storage
 
 
Titel: Food matrices and cell conditions influence survival of Lactobacillus rhamnosus GG under heat stresses and during storage
Auteur: Endo, Akihito
Teräsjärvi, Johanna
Salminen, Seppo
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 174 (2014) nr. C pagina's 3 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland