Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effects of salt concentration and pH on structural and functional properties of Lactobacillus acidophilus: FT-IR spectroscopic analysis
 
 
Titel: Effects of salt concentration and pH on structural and functional properties of Lactobacillus acidophilus: FT-IR spectroscopic analysis
Auteur: Gandhi, Akanksha
Shah, Nagendra P.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 173 (2014) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland