Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Purification and characterization of antimicrobial peptides from fish isolate Carnobacterium maltaromaticum C2: Carnobacteriocin X and carnolysins A1 and A2
 
 
Titel: Purification and characterization of antimicrobial peptides from fish isolate Carnobacterium maltaromaticum C2: Carnobacteriocin X and carnolysins A1 and A2
Auteur: Tulini, Fabricio L.
Lohans, Christopher T.
Bordon, Karla C.F.
Zheng, Jing
Arantes, Eliane C.
Vederas, John C.
De Martinis, Elaine C.P.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 173 (2014) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland