Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of microbiological and chemical parameters during red wine making with extended post-fermentation maceration
 
 
Titel: Evolution of microbiological and chemical parameters during red wine making with extended post-fermentation maceration
Auteur: Francesca, Nicola
Romano, Raffaele
Sannino, Ciro
Le Grottaglie, Laura
Settanni, Luca
Moschetti, Giancarlo
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 171 (2014) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland