Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial and antioxidant effects of spice extracts on the shelf life extension of raw chicken meat
 
 
Titel: Antimicrobial and antioxidant effects of spice extracts on the shelf life extension of raw chicken meat
Auteur: Radha krishnan, K.
Babuskin, S.
Azhagu Saravana Babu, P.
Sasikala, M.
Sabina, K.
Archana, G.
Sivarajan, M.
Sukumar, M.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 171 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 21 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland