Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Chitosan or rosemary oil treatments, singly or combined to increase turkey meat shelf-life
 
 
Titel: Chitosan or rosemary oil treatments, singly or combined to increase turkey meat shelf-life
Auteur: Vasilatos, G.C.
Savvaidis, I.N.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 166 (2013) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland