Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
 
  The release of dipicolinic acid — The rate-limiting step of Bacillus endospore inactivation during the high pressure thermal sterilization process
 
 
Titel: The release of dipicolinic acid — The rate-limiting step of Bacillus endospore inactivation during the high pressure thermal sterilization process
Auteur: Reineke, Kai
Schlumbach, Karl
Baier, Daniel
Mathys, Alexander
Knorr, Dietrich
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 162 (2013) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland