Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effects of worts treated with proteases on the assimilation of free amino acids and fermentation performance of lager yeast
 
 
Titel: Effects of worts treated with proteases on the assimilation of free amino acids and fermentation performance of lager yeast
Auteur: Lei, Hongjie
Zheng, Liye
Wang, Chenxia
Zhao, Haifeng
Zhao, Mouming
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 161 (2013) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland