Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Formation of pyranoanthocyanins by Schizosaccharomyces pombe during the fermentation of red must
 
 
Titel: Formation of pyranoanthocyanins by Schizosaccharomyces pombe during the fermentation of red must
Auteur: Morata, A.
Benito, S.
Loira, I.
Palomero, F.
González, M.C.
Suárez-Lepe, J.A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 159 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland