Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Proline accumulation in baker's yeast enhances high-sucrose stress tolerance and fermentation ability in sweet dough
 
 
Titel: Proline accumulation in baker's yeast enhances high-sucrose stress tolerance and fermentation ability in sweet dough
Auteur: Sasano, Yu
Haitani, Yutaka
Ohtsu, Iwao
Shima, Jun
Takagi, Hiroshi
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 152 (2012) nr. 1-2 pagina's 4 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland