Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, microbial and sensory changes during the anaerobic cold storage of beef inoculated with a homofermentative Lactobacillus sp. or a Leuconostoc sp.
 
 
Titel: Chemical, microbial and sensory changes during the anaerobic cold storage of beef inoculated with a homofermentative Lactobacillus sp. or a Leuconostoc sp.
Auteur: Borch, Elisabeth
Agerhem, Halina
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 15 (1992) nr. 1-2 pagina's 10 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland