Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Headspace flavour compounds produced by yeasts and lactobacilli during fermentation of preferments and bread doughs
 
 
Titel: Headspace flavour compounds produced by yeasts and lactobacilli during fermentation of preferments and bread doughs
Auteur: Torner, M.J.
Martínez-Anaya, M.A.
Antuña, B.
Benedito de Barber, C.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 15 (1992) nr. 1-2 pagina's 8 p.
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland