Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Collaborative study of the international office of cocoa, chocolate and sugar confectionery on Salmonella detection from cocoa and chocolate processing environmental samples
 
 
Titel: Collaborative study of the international office of cocoa, chocolate and sugar confectionery on Salmonella detection from cocoa and chocolate processing environmental samples
Auteur: De Smedt, J.M.
Chartron, S.
Cordier, J.L.
Graff, E.
Hoekstra, H.
Lecoupeau, J.P.
Lindblom, M.
Milas, J.
Morgan, R.M.
Nowacki, R.
O'Donoghue, D.
Van Gestel, G.
Varmedal, M.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 13 (1991) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland