Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Influence of type of microorganism, food ingredients and food properties on high-pressure carbon dioxide inactivation of microorganisms
 
 
Titel: Influence of type of microorganism, food ingredients and food properties on high-pressure carbon dioxide inactivation of microorganisms
Auteur: Garcia-Gonzalez, L.
Geeraerd, A.H.
Elst, K.
Van Ginneken, L.
Van Impe, J.F.
Devlieghere, F.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 129 (2009) nr. 3 pagina's 11 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland