Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH, water activity and gel micro-structure, including oxygen profiles and rheological characterization, on the growth kinetics of Salmonella Typhimurium
 
 
Titel: Effect of pH, water activity and gel micro-structure, including oxygen profiles and rheological characterization, on the growth kinetics of Salmonella Typhimurium
Auteur: Theys, T.E.
Geeraerd, A.H.
Verhulst, A.
Poot, K.
Van Bree, I.
Devlieghere, F.
Moldenaers, P.
Wilson, D.
Brocklehurst, T.
Van Impe, J.F.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 128 (2008) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland