Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life of minimally processed cabbage treated with neutral electrolysed oxidising water and stored under equilibrium modified atmosphere
 
 
Titel: Shelf-life of minimally processed cabbage treated with neutral electrolysed oxidising water and stored under equilibrium modified atmosphere
Auteur: Gómez-López, Vicente M.
Ragaert, Peter
Ryckeboer, Jaak
Jeyachchandran, Visvalingam
Debevere, Johan
Devlieghere, Frank
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 117 (2007) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland