Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological changes in naturally fermented cassava fish (Pseudotolithus sp.) for lanhouin production
 
 
Titel: Microbiological changes in naturally fermented cassava fish (Pseudotolithus sp.) for lanhouin production
Auteur: Anihouvi, V.B.
Sakyi-Dawson, E.
Ayernor, G.S.
Hounhouigan, J.D.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 116 (2007) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland