Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Use of molecular tools to characterize Lactobacillus spp. isolated from Greek traditional fermented sausages
 
 
Titel: Use of molecular tools to characterize Lactobacillus spp. isolated from Greek traditional fermented sausages
Auteur: Rantsiou, Kalliopi
Drosinos, Eleftherios H.
Gialitaki, Maria
Metaxopoulos, Ioannis
Comi, Giuseppe
Cocolin, Luca
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 112 (2006) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland