Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Sugars relevant for sourdough fermentation stimulate growth of and bacteriocin production by Lactobacillus amylovorus DCE 471
 
 
Titel: Sugars relevant for sourdough fermentation stimulate growth of and bacteriocin production by Lactobacillus amylovorus DCE 471
Auteur: Leroy, Frédéric
De Winter, Tom
Adriany, Tom
Neysens, Patricia
De Vuyst, Luc
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 112 (2006) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland