Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Importance of bacterial surface properties to control the stability of emulsions
 
 
Titel: Importance of bacterial surface properties to control the stability of emulsions
Auteur: Ly, Mai Huong
Naïtali-Bouchez, Murielle
Meylheuc, Thierry
Bellon-Fontaine, Marie-Noëlle
Le, Thanh Mai
Belin, Jean-Marc
Waché, Yves
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 112 (2006) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland