Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Staphylococcal community of a small unit manufacturing traditional dry fermented sausages
 
 
Titel: Staphylococcal community of a small unit manufacturing traditional dry fermented sausages
Auteur: Corbière Morot-Bizot, Stéphanie
Leroy, Sabine
Talon, Régine
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 108 (2006) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland