Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
 
  New developments in the study of the microbiota of naturally fermented sausages as determined by molecular methods: A review
 
 
Titel: New developments in the study of the microbiota of naturally fermented sausages as determined by molecular methods: A review
Auteur: Rantsiou, Kalliopi
Cocolin, Luca
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 108 (2006) nr. 2 pagina's 13 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland