Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Isolation of Saccharomyces cerevisiae strains producing higher levels of flavoring compounds for production of “cachaça” the Brazilian sugarcane spirit
 
 
Titel: Isolation of Saccharomyces cerevisiae strains producing higher levels of flavoring compounds for production of “cachaça” the Brazilian sugarcane spirit
Auteur: de Araújo Vicente, Maristela
Fietto, Luciano Gomes
de Miranda Castro, Ieso
Gonçalves dos Santos, Ana Nery
Coutrim, Maurício Xavier
Brandão, Rogelio Lopes
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 108 (2006) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland