Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of the microflora of attiéké, a fermented cassava product, during traditional small-scale preparation
 
 
Titel: Characterisation of the microflora of attiéké, a fermented cassava product, during traditional small-scale preparation
Auteur: Coulin, P.
Farah, Z.
Assanvo, J.
Spillmann, H.
Puhan, Z.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 106 (2006) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland