Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effects of storage in ozonised slurry ice on the sensory and microbial quality of sardine (Sardina pilchardus)
 
 
Titel: Effects of storage in ozonised slurry ice on the sensory and microbial quality of sardine (Sardina pilchardus)
Auteur: Campos, Carmen A.
Rodríguez, Óscar
Losada, Vanesa
Aubourg, Santiago P.
Barros-Velázquez, Jorge
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 103 (2005) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland