Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Over-production of the major exoglucanase of Saccharomyces cerevisiae leads to an increase in the aroma of wine
 
 
Titel: Over-production of the major exoglucanase of Saccharomyces cerevisiae leads to an increase in the aroma of wine
Auteur: Gil, José V.
Manzanares, Paloma
Genovés, Salvador
Vallés, Salvador
González-Candelas, Luis
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 103 (2005) nr. 1 pagina's 12 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland