Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 126 van 127 gevonden artikelen
 
 
  Use of total or Escherichia coli counts to assess the hygienic characteristics of a beef carcass dressing process
 
 
Titel: Use of total or Escherichia coli counts to assess the hygienic characteristics of a beef carcass dressing process
Auteur: Gill, C.O.
McGinnis, J.C.
Badoni, M.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 31 (1996) nr. 1-3 pagina's 16 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 126 van 127 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland